nl
< back

Procurement

AXA Belgium, dat is meer dan u denkt. We maken deel uit van de AXA Groep, een wereldleider in financiële diensten, met meer dan 166.000 werknemers in 64 landen. In de loop der jaren is AXA Belgium - Insurance uitgegroeid tot de leider van de dienstenmarkt met meer dan 3 miljoen klanten, zowel particulieren als grote bedrijven. We zijn in Brussel gevestigd, maar hebben ook andere sites over het hele land.

De aankoopafdeling

De aankoopafdeling speelt een strategische en cruciale rol bij AXA. Door onze uitgaven in het oog te houden en samen met onze leveranciers en partners de juiste, duurzame keuzes te maken, wapenen we ons bedrijf nog beter voor de toekomst. Bent u geboeid door aankopen? Ervaren of minder ervaren? In de afkoopafdeling vervult u een belangrijke functie! Sluit u bij een dynamisch team aan en krijg de mogelijkheid om aan transformatieprojecten te werken om de AXA van morgen vorm te geven.

Wij bieden bovenop een ideale job ….

  • Een New Way of Working die onder andere flexibele werktijden en werkplek benadrukt en activity based werkruimtes steunt

  • en onboardingtraject om je verwelkoming en integratie te vergemakkelijken
uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een grote interne mobiliteitsmarkt waardoor mogelijkheden om een boeiende AXA carrière uit te bouwen

  • Een intensief well-being beleid

  • Een competitief Compensation & Benefits package (met cafetariamodel) met een waaier van aantrekkelijke personeelsvoordelen: groepsverzekering, invaliditeits-hospitalisatie-ongevallen verzekering, mobiliteitsvoordelen, kortingen op de bank en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens de schoolvakanties, was – en strijkdienst,….

  • … en vooral een leuke werksfeer en toffe collega’s!

Zin om te solliciteren?
Bekijk hier onze vacatures.

Procurement & Sourcing Specialist