nl

Neem 5 minuten de tijd om ons bedrijf en onze vacatures te leren kennen.

Bij AXA beseffen we maar al te goed dat de wereld in verandering is. Ook wij als organisatie staan niet stil en kiezen er bewust voor om efficiënter, eenvoudiger en digitaler te gaan werken. Daarom blijven we investeren in de groei van onze mensen. En dit in een cultuur van Innovatie, Inclusie en Vertrouwen. Omdat we een bedrijf zijn dat vooruitkijkt.

Vooruitkijken betekent ook open staan voor nieuw talent en nieuwe ideeën. Enkel op die manier kunnen we een nog betere samenwerking met onze klanten en makelaars realiseren en bereiden we ons voor op de toekomst.

Daarom zoeken we naar studenten zoals jij voor boeiende jobs binnen AXA. Studenten die niet alleen bereid zijn om gechallenged te worden, maar die ons zelf ook durven challengen.

Ontmoet ons

“AXA in 5 minuten” is meer dan een leuke slogan. We zijn overtuigd van de kracht van een goed gesprek. Dus gaan we graag in dialoog met jou. We geven je een woordje uitleg bij onze uitdagingen voor de toekomst. Babbel gerust met onze Business Leaders en ons HR-team. Stuur alvast je CV!

Waar pas jij binnen AXA?

Ben jij een Toekomstige Leider?

Kies voor een pittige uitdaging in ons 3-jarig Global Graduate Program

Solliciteer hier

Bijna afgestudeerd en klaar voor je eerste uitdaging?

(maximaal 5 jaar ervaring)
Wil je werken bij de marktleider in verzekeringen?

Solliciteer hier

Heb jij reeds ervaring?

Bekijk ons volledige aanbod

Solliciteer hier